12-6-2012 | De Zwitserse manufactuur Girard-Perregaux lanceerde op de JCK Show in Las Vegas een nieuw horloge: ww.tc “Dark Night”.

De ww.tc Dark Night is een unieke “donkere” versie van de welbekende worldtimer van Girard Perregaux. De “Dark Night” ontleend zijn naam aan de gitzwarte keramische behuizing met een diameter van 43 mm. Het voordeel van keramiek is niet alleen dat het een van de meest duurzame materialen is die in uurwerken worden gebruikt, maar het is ook licht en comfortabel om de pols.

Naast de horlogekast is ook de wijzerplaat zwart gemarkeerd met hier en daar een vleugje rood en wit. De transparante en geschroefde kastbodem biedt zicht op een speciaal voor dit model ontworpen manufactuur kaliber GP03387. Dit automatische uurwerk tikt met een frequentie van 28.800 bewegingen per uur (4 Hz) en heeft een gangreserve van ca. 46 uur.

De ww.tc is een worldtimer en naast de plaatselijke tijd kan u dus ook de tijd in de overige 23 tijdzones aflezen. Ook de datum ontbreekt niet en daarnaast is het horloge ook voorzien van een flyback chronograaf. Het geheel wordt om de pols gedragen door een rubberen band voorzien van een vouwsluiting. Ook de kroon en de drukknoppen zijn bekleed met rubber.

De ww.tc Dark Night wordt geleverd in een gelimiteerde en genummerde oplage van slechts 25 stuks.

Zie voor meer informatie www.girard-perregaux.com.

 

Pin It on Pinterest

Share This