SalonQP | Alles over Horloges

SalonQP is een horlogebeurs die jaarlijks plaatsvindt in Londen. De toevoeging “QP” is een verwijzing naar QP Magazine, een Engels horlogetijdschrift onder leiding van James Gurney. De eerste SalonQP werd gehouden in 2009 en sindsdien mag deze horlogebeurs zich ieder jaar verheugen in een toename van exposanten en activiteiten.

De afgelopen SalonQP 2016, die werd gehouden van donderdag 3 t/m zaterdag 5 november 2016, was wederom een groot succes waarop niet alleen de welbekende merken aanwezig waren, maar ook een groot aantal onafhankelijke horlogemerken de horlogebeurs aandeden waaronder de Nederlandse merken Christiaan van der Klaauw en Grönefeld.

Al met al mag duidelijk zijn dat SalonQP zich een prominente plaats onder de internationale horlogebeurzen heeft verworven. Dit jaar vindt SalonQP 2017 plaats in de periode van donderdag 2 tot en met zaterdag 3 november 2017 in de fraaie Saatchi Gallery, Duke Of York’s HQ, King’s Road, Londen (Verenigd Koninkrijk). Zie voor meer informatie ook SalonQP.

Pin It on Pinterest

Share This