Roger Dubuis Excalibur Spider Pirelli Double Flying Tourbillon |Alles over Horloges

Het Zwitserse horlogehuis Roger Dubuis lanceert een aantal nieuwe modellen in het kader van de nieuwe samenwerking met de gerenommeerde Italiaanse bandenfabrikant Pirelli.

Beide merken passen goed bij elkaar. De Italiaanse bandenfabrikant gebruikt zijn technische know-how om automobilisten maximaal rijcomfort te bieden. Evenals Roger Dubuis zijn kennis op het gebied van design en techniek in de strijd werpt om de horlogeliefhebber een beleving te bieden die verder reikt dan alleen een uurwerk: het omvat een complete levensstijl.

En als Roger Dubuis een horloge letterlijk en figuurlijk aan een bijzondere ervaring wil verbinden, wat is er dan beter dan horloges te voorzien van horlogebanden met het rubber van Pirelli autobanden, waarmee daadwerkelijk races zijn gereden. Pirelli is immers de officiële bandenleverancier voor alle raceteams uit de Formule 1.

Roger Dubuis Excalibur Spider Pirelli Double Flying Tourbillon | Alles over Horloges

Excalibur Spider Pirelli Double Flying Tourbillon
Dit uitzonderlijke horloge is uitgevoerd met horlogebanden van rubber dat prijzen heeft gewonnen. De opengewerkte horlogekast van zwart DLC titanium, met een diameter van 47 mm, is voorzien van accenten in gevulkaniseerd blauw rubber. Liefhebbers van verfijnde mechaniek kunnen optimaal genieten van het transparante zicht op het nieuwe uurwerk. De twee tourbillons zijn omringd door secondewijzers die aan snelheidsmeters doen denken. En de kleurige indicator van de gangreserve is een stoere verwijzing naar de brandstofmeter in een raceauto.

De exclusieve Excalibur Spider Pirelli Double Flying Tourbillon verschijnt in een gelimiteerde oplage van 8 stuks.

Roger Dubuis Excalibur Spider Pirelli Automatic Skeleton | Alles over Horloges

Excalibur Spider Pirelli Automatic Skeleton
Ook dit model is uitgevoerd met horlogebanden van rubber dat prijzen heeft gewonnen en is uitgerust met blauwe, gele of rode accenten: de kleuren van de iconische Pirelli autobanden. Het model onderscheidt zich door de gekartelde kast en het zichtbare radarwerk. De levendige kleur van dit nieuwe model komt ook terug bij de coating van de titanium kroon en in het stikwerk van de band. De robuuste horlogekast van 45 mm kast met zwarte DLC titanium elementen is een perfecte behuizing voor het Roger Dubuis uurwerk. Alle 167 onderdelen zijn ambachtelijk met de hand gemaakt en afgewerkt conform de uiterst strenge kwaliteitseisen van het ‘Poinçon de Genève‘ keurmerk.

Roger Dubuis Excalibur Spider Pirelli Automatic Skeleton | Alles over Horloges

De oplage van Excalibur Spider Pirelli Automatic Skeleton is gelimiteerd tot 88 stuks.

Zie voor meer informatie Roger Dubuis.

Pin It on Pinterest

Share This