18 oktober 2012 | We blijven met het horlogenieuws nog even bij Roger Dubuis. Het Zwitserse horlogehuis lanceert een exclusieve collectie dameshorloges bestaande uit 7 modellen. De dameshorloges combineren een fraai design met een geheel in eigen huis ontworpen, ontwikkeld en gebouwd uurwerk.

Velvet Automatic
De Velvet Automatic (ref. RDDBVE006) is verkrijgbaar in wit of rosé goud. Het horloge is voorzien van 100 diamanten (1,77 karaat) die in de kast en gesp van het horloge zijn gezet. De wijzerplaat is voorzien van markante Romeinse cijfers. De stijlvolle band is van zwart of bruin gesatineerde stof met een wit of rosé gouden vouwsluiting. De adviesprijs van het horloge bedraagt: € 33.500,-.

Roger Dubuis Velvet Automatic

Velvet Automatic Jewellery
Zowel de kast als de band van de Velvet Automatic Jewellery (ref. RDDBVE001) is uitgevoerd in wit of roségoud. Het horloge is bezet met 262 diamanten (2,98 karaat). De adviesprijs van de Velvet Automatic Jewellery bedraagt € 49.300,-.

Roger Dubuis Velvet Jewellery rosé goud

Velvet Automatic High Jewellery
Van het Velvet Automatic High Jewellery model (ref. RDDBVE002) zijn de kast, wijzerplaat en band gesierd met 1.300 diamanten (9 karaat). Het horloge is uitgevoerd in wit of roségoud en combineert verfijnde horlogemakerij met juwelierskunst. De adviesprijs van het horloge bedraagt € 109.000,-.

Roger Dubuis Velvet Automatic High Jewellery

Velvet Automatic limited edition
De Velvet Automatic limited edition (ref. RDDBVE005) is ontworpen om een sfeer van rock and roll op te roepen door een “caleidoscoop” van paarse en zwarte kleuren. De horlogekast is van zwart DLC (Diamond like Carbon) Titanium. De Velvet Automatic is verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage van 188 stuks. Om de trotse eigenaar, of in dit geval eigenaresse te worden van een exemplaar moet een bedrag van € 34.500,- worden neergeteld.

Roger Dubuis Velvet Automatic limited edition

Alle horloges hebben een horlogekast met een diameter van 36 mm en zijn uitgerust met een automatisch manufactuuruurwerk RD821 dat klopt met een frequentie van 4 Hz (28.800 tikken per uur) en een gangreserve van ca. 48 uur. Ook dragen alle horloges het prestigieuze Poinçon de Genève.

Zie voor meer informatie ook www.rogerdubuis.com.

Pin It on Pinterest

Share This