Het Zwitserse horlogehuis Roger Dubuis presenteert de nieuwe Velvet by Massaro.

Het gerenommeerde horlogehuis Roger Dubuis en het Parijse Maison Massaro spelen als topteams hun eigen rol in een Championsleague: Roger Dubuis is een majeure speler in de wereld van de Haute Horlogerie en eenzelfde rol speelt Massaro in de wereld van de Haute Couture.

 

Roger Dubuis Velvet By Massaro

 

Roger Dubuis besloot de slogan van Massaro – “anything is possible here” – letterlijk op te vatten. Zo ontstond het idee om de schoonheid van bijzondere schoencreaties op een direct herkenbare maar tegelijkertijd ook originele wijze naar de pols te brengen. Dat leidde tot de Roger Dubuis Velvet by Massaro.

Het belangrijkste kenmerk van de Velvet is feitelijk de geplooide leren horlogeband van Massaro, dat in originaliteit, elegantie en schoonheid niet onderdoet voor het horloge zelf. De horlogekast is van 18 karaat witgoud en heeft een diameter van 36 mm. De bezel van het horloge is bezet met diamanten. Het horloge bevat in totaal ca. 1,95 karaat aan diamanten.

Binnen klopt een automatisch uurwerk Caliber RD821 met een gangreserve van ca. 48 uur. De horlogeband heeft een warme gouden tint welke  – naturellement – terugkomt in het tonvormige hart van de gehele Velvet collectie. De horlogeband sluit met een verstelbare witgouden gesp en is net als de bezel bezet met diamanten.

Roger Dubuis Velvet By Massaro

 

De Velvet wordt uitgegeven in een gelimiteerde oplage van 88 stuks.

Zie voor meer informatie www.rogerdubuis.com.

Pin It on Pinterest

Share This