5 september 2013 | Het prestigieuze, Zwitserse horlogehuis Parmigiani lanceert een geheel nieuwe, ovale horlogecollectie bestaande uit 3 modellen onder de naam Ovale. Een zakhorloge uit circa 1800 vormde de inspiratiebron voor de ‘Ovale’ collectie.

Parmigiani Ovale Ancienne

Parmigiani onderstreept hiermee zijn bijzondere expertise in het restaureren van oude uurwerken en het vervaardigen van zeer gecompliceerde horloges. Alle Ovale-modellen zijn voorzien van een stijlvolle, alligatorleren band van modehuis Hermès.

Parmigiani Ovale Pantographe
De Ovale Pantographe heeft unieke, telescopische wijzers van geblauwd titanium die de contouren van de ellipsvormige kast volgen. Het model heeft een rosé- of witgouden kast en is uitgerust met het PF 111 manufactuur kaliber met een gangreserve van 8 dagen. De adviesprijs voor de Parmigiani Ovale Pantographe bedraagt € 47.100,-.

Parmigiani Ovale Pantographe

Parmigiani Ovale Hebdomadaire
Parmigiani presenteert in samenwerking met graffiti kunstenaar André ook een speciaal model in staal. Dit horloge is uitgerust met het gouden PF 110 kaliber met een gangreserve van 8 dagen. Van de limited edition ‘Mister A’ zijn slechts 10 exemplaren verkrijgbaar. De adviesprijs voor de Parmigiani Ovale Hebdomadaire bedraagt € 65.000,-.

Parmigiani Ovale Hebdomadaire

Parmigiani Ovale Tourbillon
De Ovale Tourbillon is voorzien van het PF 501 uurwerk met een zeldzame 30-seconden Tourbillon. Er is een keuze uit een roségouden kast met zwarte wijzerplaat of een witgouden kast met zilverkleurige wijzerplaat. Twee limited editions van elk 30 exemplaren. Prijs op aanvraag…

Parmigiani Ovale Tourbillon

Zie voor meer informatie www.parmigiani.ch.

Pin It on Pinterest

Share This