Bugatti Type 390 | Alles over Horloges

Het Zwitserse horlogehuis Parmigiani Fleurier en het legendarische automerk Bugatti zijn al sinds het jaar 2004 partners. Als eerbetoon aan de razendsnelle Bugatti Chiron presenteert Parmigiani Fleurier de high-tech Bugatti Type 390, een high-end motorblok voor om de pols.

Bugatti Type 390 | Alles over Horloges

De Bugatti Type 390 is voorzien van een cilindrisch uurwerk met de kleinste kogellagers ter wereld. Een 60 seconden flying tourbillon staat garant voor uiterste precisie. Het nieuwe horloge heeft een gangreserve van 80 uur!

Bugatti Type 390 | Alles over Horloges

Parmigiani Fleurier heeft het gepatenteerde PF390 kaliber volledig in eigen manufactuur ontwikkeld en vervaardigd. Door de modulaire constructie kan het uurwerk, net als de motor van een supercar, geheel uit de horlogekast worden gehaald.

Bugatti Type 390 | Alles over Horloges

Het horloge heeft een wit- of roségouden kast met een zwarte, opengewerkte wijzerplaat. De oplage van elk model is gelimiteerd tot 10 exemplaren. Het horloge wordt om de pols gedragen met een stijlvolle, alligatorlederen band van Hermès. De band is voorzien van een vouwsluiting.

Prijs op aanvraag.

Zie ook Parmigiani Fleurier.

Pin It on Pinterest

Share This