15-7-2012 | Het Zwitserse horlogehuis Ulysse Nardin voegt met de Black Sea een nieuw model toe aan haar Marine Diver collectie.

De Black Sea is met een horlogekast van 45,8 mm zonder meer een indrukwekkende verschijning. Het duikhorloge is waterdicht tot 200 meter diep. Daarom is het horloge ook uitgerust met een geschroefde kroon en een bezel die alleen tegen de klok in kan worden gedraaid. Hiermee wordt voorkomen dat de bezel per ongeluk wordt verdraaid. De horlogekast is gemaakt van roestvrij staal dat vervolgens bekleed is met zwart rubber.

Het kloppend hart bestaat uit een automatisch manufactuur kaliber UN-26 met een gangreserve van ca. 42 uur. De transparante kastbodem biedt goed zicht op het uurwerk. De wijzers en uurmarkeringen zijn voorzien van geelkleurig Superluminova voor scherpe, lichtgevende zichtbaarheid op de donkerste plaatsen.

Op de zwarte wijzerplaat zijn naast de uren en minuten ook de datum en kleine seconde (boven 6 uur) en de resterende gangreserve (onder 12 uur) afleesbaar. Het geheel wordt om de pols gedragen met een zwart rubberen band met keramische vouwsluiting.

Zie voor meer informatie www.ulysse-nardin.ch.

 

Pin It on Pinterest

Share This