Het Zwitserse horlogehuis Eberhard & Co. viert dit jaar zijn 130ste verjaardag en nodigt u van harte uit om deel te nemen aan een online wedstrijd op www.eberhard-co-watches.ch onder het motto “Be your instant”.

Onderwerp van de wedstrijd
De tijd glipt door onze vingers en is vluchtig, maar er zijn momenten waarin de tijd stil staat. Denk bijvoorbeeld aan de geboorte van je kind, je eerste auto, je afstuderen of bijvoorbeeld de sensatie van de 1e maanlanding. Daarom nodigt Eberhard & Co. u uit om dergelijke persoonlijke of historische momenten te delen door deel te nemen aan de online wedstrijd.

Hoe werkt het?
Voor het deelnemen aan de wedstrijd moet u zich registreren op de website www.eberhard-co-watches.ch en waar u vervolgens uw bijdrage (foto of tekst) kunt uploaden. Het staat u geheel vrij wat u wilt uploaden: van de belangrijkste gebeurtenissen uit uw leven of een van de belangrijkste gebeurtenissen in de periode van 1887 tot 2017 (denk bijvoorbeeld aan het eerste vliegtuig, D-Day, de 1e maanlanding, etc. Er gelden geen beperkingen in interpretatie en/of thema.

Eberhard & Co. Tazio Nuvolari Desk-Clock | Alles over Horloges

Hoofdprijs online wedstrijd ‘Be your instant’ | Eberhard & Co.

Prijzen?
U zal deelnemen aan de maandelijkse trekking en in de finale trekking is de hoofdprijs een Tazio Nuvolari tafelklok, ter ere van de grote Italiaanse motorsportkampioen Tazio Nuvolari en ontworpen door Eberhard & Co.

Wanneer begint de wedstrijd?
De wedstrijd is vandaag begonnen. Meer details en het registratieformulier vindt op de website www.eberhard-co-watches.ch.

Geniet van de wedstrijd en het staat u vrij uw informatie te delen via sociaal netwerken!

#BEYOURINSTANT # HAPPY130

Pin It on Pinterest

Share This