11 april 2013 | IWC Schaffhausen is vorig jaar begonnen met het openen van diverse IWC boutieks wereldwijd. Dit jaar heeft IWC haar zinnen gezet op Rome, de eeuwige stad.

Om het belang van de regio voor IWC te onderstrepen, heeft afgelopen maandag 8 april de eerste IWC Boetiek in Italië haar deuren geopend. Deze boetiek is gevestigd aan Piazza di Spagna 28 te Rome, vrijwel naast de beroemde ‘Spaanse trappen’.

IWC Boutique Rome

Gevestigd in het hart van de Italiaanse hoofdstad zijn bezoekers meer dan welkom om de fascinerende horlogecollectie van IWC te zien, te voelen én te beluisteren. Met al die mechanische uurwerken is het “tik-takken” natuurlijk niet van de lucht. En welke connaisseur en liefhebber raakt van dat voor horloges zo kenmerkende geluid nou niet in vervoering…

De locatie is met zorg gekozen. “Vrijwel niemand bezoekt de Stad Rome zonder een bezoek te brengen aan Piazza dit Spagna”, aldus Georges Kern, CEO IWC. “We zijn dan ook zeer verheugd om onze hoogwaardige mechanische collectie in onze fraaie boetiek op een bijzondere locatie aan het publiek te kunnen tonen”. Fraai is de locatie, die is ondergedompeld in natuurlijk licht dat door de grote ramen naar binnen valt, zeker. Geheel in de IWC huisstijl en met behulp van donker hout en andere materialen als leer en chroom, hebben de architecten een bijzonder elegante sfeer gerealiseerd.

IWC Boutique Rome

De nieuwe etalage wordt gekenmerkt door een groot scherm waarin bewegende beelden refereren aan de diverse IWC thema’s die tezamen de horloge collectie van IWC vormen. Dit jaar zal er ook uitgebreid stil worden gestaan bij de Ingenieur collectie, gelet op het verlengde partnerschap met MERCEDES AMG PETRONAS Formule One™ team. Opvallend is dat IWC naast de uitgebreide horlogecollectie ook een reeks Jukeboxen aan de man zal brengen in de boetiek.

IWC Boetiek Rome
Piazza di Spagna 28
00187 Rome
Telefoon +39 06 45 22 01

IWC Boutique Rome

Pin It on Pinterest

Share This