5 maart 2013 | In de loop van de geschiedenis heeft het Amerikaanse horlogehuis Hamilton meermaals bewezen dat het de vrouwelijke behoeften begrijpt. Al in het begin van de twintigste eeuw, toen Hamilton de revolutionaire horlogearmbanden op de markt bracht om in te spelen op de afwezigheid van vesten met zakken in de vrouwenmode, gaf het Amerikaanse merk op meesterlijke wijze blijk van haar vrouwelijke kant.

Meer dan 100 jaar later groeit de Hamilton Jazzmaster Lady Auto uit tot de voor de hand liggende keuze voor moderne vrouwen die op zoek zijn naar een stijlvol, zeer nauwkeurig horloge dat in hun levensstijl boordevol multitasking past.

De essentie van vrouwelijke charme

Hamilton Jazzmaster Lady Auto

De Hamilton Jazzmaster Lady Auto van Zwitserse makelij is zeer gesofisticeerd in al haar facetten, waardoor de draagster op doeltreffende en elegante wijze haar uurrooster kan invullen. De transparante bodemkast met een diameter van 30 mm biedt een glimp op het hart en de ziel van het horloge: een fijn afgewerkt automatisch uurwerk (kaliber 2671) dat aantoont dat vrouwelijkheid en techniek anno eenentwintigste eeuw perfect hand in hand gaan.

Met de vorm van het horloge schrijft Hamilton een nieuw hoofdstuk in het verhaal over de fascinatie voor design. Een ronde zijde loopt over in een ovale kast, terwijl de traanvormige uurindexen een streling voor het oog zijn. Moderne materialen en lijnen smelten samen tot een horloge dat klaarblijkelijk de essentie van vrouwelijke charme volgens Hamilton belichaamt.

Hamilton Jazzmaster Lady Auto

Vormgeving op maat

Praten vrouwen meer dan mannen? Schrijver dezes zou deze vraag zondermeer met “ja” beantwoorden, maar de meningen hierover zijn kennelijk verdeeld. De Hamilton Jazzmaster Lady Auto bedaart in elk geval de gemoederen door meerdere modellen aan te bieden met elk een eigen identiteit. De genomineerde in de categorie van beste vrouwelijke vormgeving is een model met een parelmoeren wijzerplaat omringd met 12 diamanten die als uurindex fungeren. Dit horloge is voorzien van een klassiek roestvrij stalen horlogeband.

Maar er zijn ook modellen die inspelen op de huidige two-tone modetrend terwijl ook een model in rosé PVD beschikbaar is. Met de talloze, gemakkelijk verwisselbare bandjes bewijst het merk dat het op de humeurschommelingen en smaakverschillen van vrouwen weet in te spelen. Dankzij een eenvoudige verende beugel kan het stijlvol metalen bandje worden omgeruild voor een wit lederen bandje dat de vrouwelijke rondingen opnieuw benadrukt – althans ter hoogte van de pols. Het horloge is waterbestendig tot 50 meter onder water.

Zie ook www.hamiltonwatch.com.

Hamilton Jazzmaster Lady Auto

Pin It on Pinterest

Share This