4 september 2013 | Zoals u waarschijnlijk wel weet, worden op deze website primair mechanische uurwerken belicht. Maar het begrip ‘alles’ in de titel is uiteraard geen nodeloze toevoeging en gisteren kregen wij een horloge onder ogen dat wij u niet willen onthouden: de Hallofo!

De Hallofo! is een multifunctioneel horloge. Zoals het een horloge betaamt geeft het uiteraard de tijd aan, maar je kunt er ook mee bellen (en gebeld worden), sms-en, foto’s maken, mp3’s afspelen en filmpjes bekijken.

Hallofo! horlogetelefoon

Je zou zeggen een combinatie van een horloge en een smartphone, maar eigenlijk is het een smartphone uitgevoerd als horloge…

De Hallofo! is namelijk bedacht door de Nederlandse familie Greve die een oplossing zocht voor het het mobiel bereikbaar zijn van hun jonge kinderen zonder een groot risico op verlies of onherstelbare beschadiging van een mobiele telefoon. Die zoektocht bleek uiteindelijk te resulteren in de ontwikkeling van de Hallofo!, een telefoon die je als horloge om je pols draagt.

De Hallofo! is dan ook een ideale oplossing voor basisschoolkinderen vanaf 7 jaar. Met de Hallofo! missen ze geen oproep meer want de mobiel zit veilig om de pols. Praten doe je boven het klokje en kinderen bellen snel en gemakkelijk naar huis als dat nodig is. Ouders weten hun jonge kinderen vanaf nu altijd te bereiken, en zo weten ze waar ze zijn en met wie. Hallofo! heeft al veel ouders blij en kinderen cool gemaakt. Hij gaat mee naar school, sportpark, pretpark en op vakantie.Hallofo! horlogetelefoonKlokkijken doe je digitaal of analoog. Bellen doe je snel met een druk op de knop. Maar de Hallofo! kan dus meer. Zoals sms’en, muziek oploaden en luisteren, video’s kijken en het is voorzien van bluetooth. De Hallofo! is uitgerust met een oplaadbare batterij die ongeveer vier dagen zijn werk doet. En wees gerust, binnen 1 uur is de batterij weer opgeladen. De Hallofo! is gemakkelijk in gebruik, in het Nederlands en simlockvrij.

De Hallofo! horlogetelefoon voor kinderen is verkrijgbaar in de webshop www.hallofo.nl en kost €117,50 inclusief 2G memory card, een adapter, usb kabel, oortelefoontjes, pennetje, en een batterij. De Hallofo! is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

Zie voor meer informatie www.hallofo.nl.

Pin It on Pinterest

Share This