Gisteren om precies 15.00 uur, zoals enkele dagen vooraf middels een teaser aangekondigd, lanceerde het Nederlandse horlogehuis Lebois & Co de 3e relaunch van de Avantgarde Date, een horloge dat de lat voor toekomstige lanceringen van Lebois & Co hoog legt.

 

Lebois & Co | Alles over Horloges

 

Deze editie heeft een roestvrijstalen horlogekast met een diameter van 40 mm. Van de zwarte wijzerplaat is naast de uren, minuten en seconden ook de datum afleesbaar. De voor Lebois & Co kenmerkende rode centrale secondewijzer steekt fraai af op de donkere wijzerplaat.

 

Lebois & Co | Alles over Horloges

 

Het kloppend hart wordt gevormd door het automatisch opwindbare kaliber Sellita SW200-1 dat tikt met 28.800 bewegingen per uur (4 Hz) en beschikt over een gangreserve van 38 uur. De transparante kastbodem biedt goed zicht op het uurwerk dat is afgewerkt met Côtes de Genève-decoratie en geblauwde schroeven.

Het horloge wordt om de pols gedragen met een bruine of zwart lederen horlogeband. Evenals de voorgaande edities zal ook deze 3e relaunch worden uitgegeven in een gelimiteerde oplage van 100 stuks. Elk horloge is voorzien van een uniek nummer en (vooralsnog) kunt u zelf een nummer kiezen.

Zie voor meer informatie Lebois & Co.

Pin It on Pinterest

Share This