16 september 2012 | Bernard Richards Manufacture presenteert met trots de SD-41 Gulf, een vierkant horloge met een zwarte wijzerplaat die is voorzien van het logo en de kleuren van het welbekende merk Gulf.

Bernard Richards Manufacture (B.R.M) wijdt zich sinds haar oprichting in 2003 aan het ontwerpen van horloges van hoge kwaliteit in kleine, beperkte oplages.

De nieuwe SD-41 Gulf chronograaf is voorzien van een roestvrijstalen horlogekast van 41 x 41 mm en is voorzien van zwarte PVD-coating. Er is ook model verkrijgbaar met een horlogekast van 37 x 37 mm (SD-37). Het horloge is voorzien van een automatisch uurwerk met chronograaf.

In het midden van de zwarte wijzerplaat loopt van boven naar onder een “Gulf”-oranje baan waarop eveneens het Gulf-logo is afgebeeld (met officiële licentie van Gulf). Op 3 en 9 uur zijn de subdials van de minuut- en uurtellers van de chronograaffunctie gepositioneerd en op 6 uur de subdial van de kleine seconde. De datum is afleesbaar op 4 uur. De SD-41 Gulf Chronograaf is verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage van 200 stuks. Elk horloge is voorzien van een klein metalen plaatje voorzien van het serienummer.

Het horloge is waterbestendig tot 100 meter onder water en wordt om de pols gedragen met een zwartlederen band met gesp-sluiting.

De adviesprijs van de SD-41 Gulf Chronograaf limited edition bedraagt € 7.100,-.

Zie voor meer informatie www.brm-manufacture.com.

Pin It on Pinterest

Share This