17 januari 2013 | Het Engelse horlogehuis Bremont opent een geheel nieuw hoofdkantoor in Henley on Thames, South Oxfordshire (Engeland).

Het fraai ogende gebouw is compleet gebouwd naar de wensen van Bremont teneinde te voorzien in een ideale faciliteit voor het maken van kwalitatief hoogstaande mechanische horloges. Dit nieuwe hoofdkantoor past dan ook binnen de lange termijn strategie van Bremont om niet alleen expertise in het maken van mechanische uurwerken te ontwikkelen, maar ook zoveel mogelijk terug te brengen naar Engeland.

Giles English, mede-oprichter van Bremont: “Het is altijd onze intentie geweest om er zoveel als mogelijk voor te zorgen dat er weer horloges in Engeland worden gemaakt. We staan nu aan de start van een spannende periode in de groei van de onderneming. Engeland heeft een illustere historie in het ontwikkelen en produceren van horloges. We proberen in de toekomst zoveel mogelijk zelf te maken. Op dit moment zijn we nog steeds erg afhankelijk van onze Zwitserse partners en hun staf, waarmee we mee blijven samenwerken en wij zijn hun zeer dankbaar voor hun blijvende support.”

Bremont zal haar Britse erfgoed blijven promoten en hierin blijven investeren.

Zie www.bremont.com voor meer informatie over Bremont.


Pin It on Pinterest

Share This