27 april 2014 | Dit jaar organiseert fashion designer John Varvatos voor de 11e maal “The John Varvatos 11th Annual Stuart House Benefit”.

The John Varvatos 11th Annual Stuart House Benefit

The John Varvatos 11th Annual Stuart House Benefit | allesoverhorloges.nlDit jaarlijks door John Vervatos georganiseerde benefiet heeft tot doel om geld op te halen ter ondersteuning van kinderen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik. Het is eigenlijk erg genoeg dat een dergelijk benefiet moet worden georganiseerd. Helaas spreken de (harde) cijfers voor zich…

Hartverwarmend en mooi om te zien is dat het jaarlijkse benefiet mede gedragen wordt door diverse celebrities en organisaties om zoveel mogelijk geld voor dit goede doel op te halen. Zoals de naam al zegt, zijn de met The John Varvatos Stuart House Benefit opgehaalde gelden bestemd voor Stuart House.

Stuart House

Stuart House is een internationaal erkend hulpprogramma ten behoeve van kinderen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik. Het hulpprogramma is ontwikkeld door het Rape Treatment Center van het UCLA Medical Center in Santa Monica (USA). Stuart House zorgt er voor dat seksueel misbruikte kinderen in een kindvriendelijke omgeving worden bijgestaan door een multidisciplinair team, bestaande uit speciaal opgeleid personeel van politie, officieren van justitie en de kinderbescherming om zaken te onderzoeken en er voor te zorgen dat kinderen niet opnieuw het slachtoffer worden. Misbruikte kinderen worden direct gezien en gehoord en hebben toegang tot volledige behandeling, inclusief 24-uurs medische noodhulp, state-of-the-art forensische diensten, uitgebreide therapie, belangenbehartiging en andere ondersteunende diensten die kinderen helpen te genezen van de traumatische gevolgen van seksueel misbruik. Al deze diensten zijn gratis voor minderjarige slachtoffers en hun families.

trf_home_stuarthouse

Ernst Benz steunt John Varvatos

Vanwege de langdurige samenwerking tussen Ernst Benz en John Varvatos, wil Ernst Benz graag zijn steentje bijdragen aan dit goede doel en hoopt hiermee mede te realiseren dat John Varvatos de beoogde opbrengst van $ 1.000.000 gaat halen. De bijdrage van Ernst Benz bestaat uit een Ernst Benz-horloge dat geheel naar wens van de hoogste bieder kan worden samengesteld. De hoogste bieder kan kiezen uit het model, de kastgrootte, kleur van de wijzerplaat, horlogekast en horlogeband.

The John Varvatos 11th Annual Stuart House Benefit | allesoverhorloges.nl

Bied nu mee!

Als u wilt kunt u tot en met 30 april 2014 via deze link een bod uitbrengen. Als u het hoogste bod uitbrengt steunt u bovendien een bijzonder nobel doel.

Zie voor meer informatie The John Varvatos 11th Annual Stuart House Benefit of www.ernstbenz.com

Pin It on Pinterest

Share This