11 februari 2013 | Bernard Richards Manufacture biedt 100 liefhebbers de mogelijkheid om de eigenaar te worden van een uniek horloge.

En uniek is het zeker, want dit B.R.M horloge is uitgerust met een ingebouwde container die is gevuld met originele Gulf-olie die is gebruikt tijdens de Lola LMP2 Gulf races. Deze olie is dus gebruikt in de grootste endurance races van 2012. Tja, je moet wel een echte liefhebber zijn…

B.R.M 44 Gulf

De B.R.M limited edition heeft een horlogekast van geborsteld roestvrij staal met een diameter van 44 mm en is voorzien van PVD-coating. De geborstelde kroon is voorzien van het bekende GULF logo. Op de zwarte wijzerplaat prijkt diagonaal de oranje baan met het Gulf logo. Onderaan de wijzerplaat is de transparante container zichtbaar met daarin wat Gulf olie. Het horloge is uitgerust met een automatisch uurwerk.

Gulf logo

De B.R.M wordt om de pols gedragen door een zwart lederen band voorzien van gaten. Het horloge is waterdicht tot 100 meter. De oplage is gelimiteerd tot 100 stuks en komt beschikbaar vanaf maart 2013. De adviesprijs bedraagt € 5.600,-.

Zie ook www.brm-manufacture.com.

B.R.M 44 Gulf

Pin It on Pinterest

Share This