26-4-2012 | Ulysse Nardin heeft een nieuw model aan zijn Marine Diver Collectie toegevoegd: de Blue Sea. De Blue Sea is een duikhorloge gevat in een roestvrijstalen kast met een diameter van 45,8 mm.

Bijzonder is wel dat deze roestvrijstalen kast speciaal is behandeld met een geavanceerd vulcanisatieproces waardoor het is voorzien van een blauw rubberen coating. Dit geeft het horloge niet alleen een bijzonder uiterlijk maar ook een comfortabel gevoel voor de pols.

Het automatische duikhorloge heeft een zwarte wijzerplaat voorzien van golfmotief en blauw, lichtgevende uurmarkeringen. Op 12 uur is de gangreserve van ca. 42 uur afleesbaar en de kleine sekonde is gepositioneerd op 6 uur.

De transparante kastbodem biedt zich op het manufactuur kaliber 26, inclusief de geblauwde rotor. De tot 200 meter waterdichte horlogekast is voorzien van een geschroefde kroon en saffierglas die is behandeld met een anti-reflecterende coating. Dit saffierglas wordt omsloten door een bezel die enkel tegen de klok in kan worden verdraaid. Het geheel wordt om de pols gedragen middels een blauwe rubberen band voorzien van een zwarte keramische vouwsluiting.

Zie voor meer informatie www.ulysse-nardin.ch.

Pin It on Pinterest

Share This