7 december 2012 | Een bezoeker van allesoverhorloges.nl heeft een horloge van zijn opa geërft en doet al enige tijd pogingen om het merk van het horloge te achterhalen. Ondanks vele uurtjes surfen op het internet heeft hij helaas geen resultaat kunnen boeken.

Onlangs heeft hij ons de vraag voorgelegd of wij weten welk merk het betreft. Wij weten het niet en navraag bij die en genen heeft ons helaas ook niet wijzer gemaakt. Wij leggen deze vraag graag voor aan onze bezoekers, omdat wij ook wel nieuwsgierig zijn. We zijn immers allemaal horlogeliefhebbers nietwaar?

Omschrijving
Het horloge heeft een kast van 14 karaat geel goud. De wijzerplaat is voorzien van een logo met de letters “mk” die met een halfronde boog zijn verbonden. Verder is de wijzerplaat voorzien van de predikaten “Incabloc”, “17”(jewels) en “Swiss Made”.

De kastbodem waarop naast het goudmerk 14K ook het nummer 647 696723 prijkt, maakt ons helaas ook niet veel wijzer.

Overige informatie
Het horloge is naar alle waarschijnlijkheid gekocht bij een juwelier in Arnhem, maar niet bekend is bij welke juwelier. De voormalige eigenaar is een kleine 10 jaar geleden overleden en had het horloge reeds jaren in bezit, kan 5 jaar zijn maar ook 10 of 30 jaar. Waarschijnlijk betreft het een horloge uit de jaren ’50 of ’60.

Herkent u het merk?
De foto’s zijn helaas niet van superieure kwaliteit, maar we hopen dat u aan de hand van de foto’s en de omschrijving het merk herkent. Wij stellen het zeer op prijs als u ons wilt melden welk merk het is. Ook tips of suggesties om het merk te kunnen achterhalen zijn welkom. U kunt ons uw reactie sturen via het contactformulier.

Pin It on Pinterest

Share This