25 april 2014 | Amsterdam is verrijkt met de 1e IWC Boutique aan de P.C. Hooftstraat 49. Onder toeziend oog van diverse genodigden, horlogejournalisten en IWC’s Friend of the Brand Humberto Tan werd gisteren de eerste IWC Boutique in Nederland feestelijk geopend. In totaal heeft IWC nu 70 IWC Boutiques verspreid over de diverse continenten.

IWC Boutique Amsterdam | allesoverhorloges.nl

IWC huisstijl

De IWC Boutique misstaat bepaald niet in de welbekende en luxueuze winkelstraat van Amsterdam. De buitengevel van het pand ziet er fraai uit en het team van interieurarchitecten dat verantwoordelijk is voor het exclusieve ontwerp van de boutiques verdient een waar compliment. Het moderne interieur heeft een masculiene en behaaglijke uitstraling, waarbij technische hoogstandjes worden gecombineerd met een warme en clubachtige sfeer. Door toepassing van donker hout met leer en chroom ademt het geheel een en al luxe.

IWC Boutique Amsterdam | allesoverhorloges.nl

Op de eerste verdieping bevindt zich een comfortabele VIP lounge met een bibliotheek en een open haard. Al met al wordt hiermee een perfecte setting gecreëerd voor het bewonderen en proberen van de IWC horloges.

IWC Boutique Amsterdam | allesoverhorloges.nl

Fascinerende reis

Uiteraard krijgen klanten de gelegenheid om een ‘reis’ te maken langs de fascinerende horlogecollecties van IWC. Van de Aquatimer collectie, de Da Vinci collectie tot de Portuguese collectie en alles wat daartussen zit. Indien gewenst kan een horloge in alle rust worden bekeken.

IWC Boutique Amsterdam | allesoverhorloges.nl

 Exclusief Boutique model

Speciaal voor de opening lanceert IWC Schaffhausen de Portuguese Yacht Club Chronograph “Amsterdam 2014”. Deze exclusieve Portuguese heeft een 18 karaat rood gouden horlogekast met een diameter van 45,4 mm. Daarbinnen tikt een automatisch uurwerk met een frequentie van 4 hz dat is voorzien van een flyback chronograaf. Achter het saffierglas is een ardoise wijzerplaat zichtbaar en het geheel wordt om de pols gedragen door een zwart rubberen band met 18 karaat rood gouden vouwsluiting.

IWC Portuguese Yacht Club Chronograph Amsterdam 2014 | allesoverhorloges.nl

De transparante kastbodem is voorzien van het stadswapen van Amsterdam. Dit model is gelimiteerd tot maximaal 5 stuks en is exclusief verkrijgbaar bij de IWC Boutique in Amsterdam.

IWC Portuguese Yacht Club Chronograph Amsterdam 2014 | allesoverhorloges.nl

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot de IWC Boutique in de P.C. Hooftstraat 49 in Amsterdam.

Pin It on Pinterest

Share This