De in 2016 gelanceerde Drive de Cartier collectie is uitgebreid met twee nieuwe modellen: De Drive de Cartier Maanfase en de Drive de Cartier extra flat.

Drive de Cartier Moon Phase

De Drive de Cartier Maanfase is een fraai ontworpen horloge met een enigszins mengeling van vierkante en ronde horlogekast die naar keuze verkrijgbaar is in staal of 18 karaat rosé goud. De witte guilloché wijzerplaat is voorzien van Romeinse cijfers en de maanfase is boven 6 uur gepositioneerd.

Drive de Cartier MoonphaseDrive de Cartier Moonphase – Laziz Hamani © Cartier

Deze maanfase geeft de cyclus van de nieuwe manen, halve manen en volle manen weer. Volgens Cartier is deze complicatie dermate nauwkeurig dat deze slecht één dag per elke 125 jaar moet worden bijgesteld… Dat gaan u en ik dus niet meemaken. Het horloge wordt aangedreven door een automatische uurwerk, kaliber 1904-LU MC.

Drive de Cartier Extra-Flat
Drive de Cartier Extra-Flat – Laziz Hamani © Cartier

De Drive de Cartier extra Extra Flat doet zijn naam eer aan en is met een dikte van minder dan 7 mm ook 40% dunner dan het vorige model. De Extra Flat is klassiek uitgevoerd. Ook bij dit model ontbreken de Romeinse cijfers niet. Het kloppend hart bestaat uit een handopwind uurwerk kaliber 430 MC. Het horloge wordt om de pols gedragen door een alligator lederen band.

Drive de Cartier Extra-Flat
Drive de Cartier Extra-Flat – Laziz Hamani © Cartier

De Drive de Cartier Extra-Flat is verkrijgbaar in 18 karaat rosé goud en daarnaast ook verkrijgbaar in een limited edition in 200 stuks van 18 karaat wit goud.

Zie voor meer informatie www.cartier.com.

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This