24 september 2013 | Met de Tissot T-Complication Squelette laat het dit jaar 160 jaar bestaande horlogehuis Tissot de diepste geheimen van haar horloge expertise zien.
Tissot T-Complication Squelette | allesoverhorloges.nl

De Tissot T-Compication Squelette is een ontmoeting van moderne vormgeving en jarenlang vakmanschap. Dit uit zich door middel van het opengewerkte design van het het speciaal ontwikkelde uurwerk en de aan beide zijde transparante horlogekast. Al met al een fascinerende 3D ervaring.

Het blijft voor horlogeliefhebbers, in elk geval voor de schrijver dezes, een boeiend en fascinerend gezicht om vrijwel alle onderdelen van een uurwerk te zien (en ook te horen) bewegen. Je ziet de tijd voor je ogen aan je voorbij gaan.

Precisie laat geen foutmarges toe en de hoogstandjes in het weergeven van de nauwkeurigheid bij de Tissot T-Complication is voor iedereen te zien. Elk klein detail viert de schoonheid van het visualiseren van het tijdsverloop. Elegante marineblauwe details, passend bij de schroeven van het uurwerk, maakt het lezen van de tijd gemakkelijk.
Tissot T-Complication Squelette | allesoverhorloges.nl

Het horloge wordt om de pols gedragen door een klassieke lederen band voorzien van krokodillenpatroon en een vouwsluiting. De adviesprijs bedraagt € 1475,-.

Specificaties Tissot T-Complication Squelette

UurwerkMechanisch uurwerk, handopwinder
ReferentieT070.405.16.411.00
Kaliber6497-1
MateriaalRoestvrij staal 316L
Diameter43 mm
Kastdikte11,99 mm
WijzerplaatOpengewerkt
HorlogeglasSaffierglas
KastbodemTransparant (saffierglas)
HorlogebandZwart lederen band met krokodillenpatroon
HorlogebandsluitingVouwsluiting
Waterresistant50 meter (5 BAR)
FunctiesUren, minuten en kleine seconde (9 uur)

Zie ook www.tissot.ch.
Tissot T-Complication Squelette | allesoverhorloges.nl

Pin It on Pinterest

Share This