1 november 2012 | Geïnspireerd door het idee om een wereldwijde reis door de tijd te maken, introduceert Montblanc het unieke fotoproject ‘The Montblanc Worldsecond’.

De bedoeling van het project is dat deelnemers over de hele wereld via een unieke app 60 dagen lang dagelijks een foto maken op exact hetzelfde tijdstip: The Montblanc Worldsecond. De beelden worden online verzameld en bieden een unieke reis door de tijd langs wereldwijd gedeelde momenten. Door de app te downloaden kan iedereen deelnemen aan deze spectaculaire reis.

De gratis app voor iPhone en Android is vanaf heden beschikbaar. Zodra de app is gedownload, kondigt de eerstvolgende Montblanc Worldsecond zich vanzelf aan. Deelnemers worden gewaarschuwd via een countdown functie. Een geïntegreerde self-timer zorgt er voor dat de smartphone camera’s overal ter wereld op exact hetzelfde moment een foto maken.

De Worldsecond beelden van over de hele wereld worden automatisch geüpload naar de website www.worldsecond.montblanc.com. Daar biedt een mozaïek van de wereldwijd gedeelde “Worldsecond”-momenten bezoekers dagelijks de kans om een unieke reis door de tijd te maken.

Op de website kun je tevens een persoonlijke galerij samenstellen met je favoriete foto’s, die je via de Montblanc Worldsecond app deelt met vrienden op social media. Montblanc beloont de makers van de beste Worldsecond Photo en Worldsecond Gallery met een horloge uit de Montblanc TimeWalker Collectie.

Bekijk op Youtube de trailer van ‘The Montblanc Worldsecond’.

Wil je geen seconde missen van dit project? Download de app dan meteen.

Pin It on Pinterest

Share This