11 oktober 2012 | Ulysse Nardin presenteert de Sonata Streamline, een horloge met keuze uit twee verschillende wijzerplaten en materialen.

De Sonata Streamline heeft een titanium horlogekast gecombineerd met keramiek of 18 karaat rosé goud en een diameter van 44 mm. Het horloge is voorzien van een manufactuuruurwerk (kaliber UN-67), een volledig in eigen huis ontwikkeld uurwerk waarvan de ontwikkeling 7 jaar in beslag heeft genomen. Het automatische uurwerk is voorzien van een 22 karaat gouden rotor en heeft een gangreserve van ca. 42 uur.

Bijzonder is dat het horloge is voorzien van een alarm met een eigen sub-dial op twee uur en een countdown indicator op tien uur. Het alarm klinkt als de klok van een kathedraal.Daarnaast is het horloge op zes uur voorzien van een 24-uurs tweede tijdzone. Deze gepatenteerde tweede tijdzone maakt het mogelijk met een simpele druk op + of – de tijd snel voorwaarts of achterwaarts aan te passen. Verder beschikt het horloge ook over een grote datum.

De transparante kastbodem biedt vrij zicht op het mechaniek. Elk Sonata Streamline horloge wordt geleverd met een zwart lederen of een zwarte rubberen band met vouwsluiting.

Zie voor meer informatie ook www.ulysse-nardin.ch.

Pin It on Pinterest

Share This