25 november 2012 | Het is u misschien al opgevallen dat Simon Baker de Longines Master Collection Moon Phases aanprijst. De Australische acteur Simon Baker, die wereldwijd grote bekendheid geniet als Patrick Jane in de populaire TV-serie The Mentalist, speelt nu de hoofdrol in de nieuwe reclamecampagne van Longines. De hoofdrol deelt hij uiteraard met de Longines Master Collection Moon Phases.

Elegantie is een van kernwaarden van het Zwitserse horlogemerk Longines dat zich etaleert in de horloges van het merk door een slimme balans tussen technische verfijning en klassiek design. De keuze van Longines om deze kernwaarde “uit te laten dragen” door de Australische acteur Simon Baker en Longines Ambassadeur is goed te begrijpen. De acteur is even charmant als elegant. In de campagne van Longines draagt Simon Baker een driedelig kostuum en om zijn pols “schittert” de Longines Master Collection Moon Phases.

 

“Elegance is an attitude”, aldus Simon Baker. Voor hem betekent elegantie “zelfvertrouwen zodat je in staat bent je overal comfortabel te voelen en trouw aan jezelf kunt blijven. Elegantie omvat ook nieuwsgierigheid, controle over jezelf en bovenal genieten van het leven!”

Met zijn natuurlijke charme verleend Simon Baker een nieuwe glans aan de Longines Master Collection Moon Phases. Dit horloge heeft een horlogekast met een diameter van 42 mm, is voorzien van een automatisch uurwerk en wordt om de pols gedragen met een alligatorlederen band. De geblauwde wijzers en het maanfase venster contrasteert sterk met de verzilverde wijzerplaat. Heel elegant…

Pin It on Pinterest

Share This