Schaap en Citroen Juweliers heeft dinsdag 6 november jl. een ‘Vintage Watches’ boetiek geopend in het 5- sterren Conservatorium hotel te Amsterdam. Met deze boetiek voegt Schaap en Citroen – naast de Schaap en Citroen Diamonds Boetiek- een geheel nieuw concept toe aan haar portfolio. De boetiek bevindt zich in de zogeheten Van Baerle Shopping Gallery in het Conservatorium hotel en is ingericht door Rob Feenstra.

Vintage Watches boetiek Schaap en Citroen

Een nieuw concept
Schaap en Citroen is al meer dan 130-jaar actief als geautoriseerd verkoopadres van vele toonaangevende en gerenommeerde Zwitserse horlogemerken. De kennis van mechanische uurwerken, opzienbarende complicaties en bijzondere modellen bestrijkt het complete horlogespectrum. Met deze kennis en de toenemende vraag naar tweedehands horloges, is het nu de juiste tijd om een Vintage Watches boetiek te openen.

Opening Vintage Watches Schaap en Citroen

Tweedehands horloges
Als u een horloge of een collectie wil verkopen, kan er eenvoudig een horloge worden ingeruild of er kan een nieuw product worden gekozen. Voordelen van het verkopen van een horloge via of aan Schaap en Citroen, is dat u eventuele hoge veilingkosten voorkomt, een realistische en marktconforme marktprijs wordt gegeven voor het uurwerk en dat de afhandeling zorgeloos gebeurt. Na de waardebepaling heeft u de mogelijkheid het horloge bij Schaap en Citroen in te ruilen, te verkopen of op consignatiebasis te koop aanbieden via het netwerk van Schaap en Citroen.

Opening Vintage Watches boetiek Schaap en Citroen

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen in een van de 12 Schaap en Citroen juweliershuizen, bestaat ook de mogelijkheid de hele procedure eenvoudig online te regelen via Schaap en Citroen.

Zie voor meer informatie ook via schaapcitroen.nl.

Pin It on Pinterest

Share This