25 april 2014 | Het exclusieve Zwitserse horlogehuis Roger Dubuis bewijst met zijn exclusieve Velvet Haute Joaillerie damescollectie dat interesse en voorliefde voor het verfijnde en complexe mechaniek van uurwerken niet exclusief is voorbehouden aan leden van het mannelijke geslacht. Ook vele dames houden van horloges. En als die horloges ook nog zijn voorzien van edelstenen en het geheel is verpakt in een elegant design is de liefde compleet.

Roger Dubuis Velvet Haute Joaillerie

Roger Dubuis heeft de verleidelijke Velvet collectie nu uitgebreid met Haute Joaillerie modellen met een kast in 18 karaat wit of roségoud en volledig bezet met 367 diamanten (circa 11,26 karaat). Daarnaast onderscheiden deze uitzonderlijke horloges uit de Haute Joaillerie collectie zich door twee edelstenen van 0,50 karaat, zoals dieprode robijnen, intens blauwe, roze of gele saffieren of mysterieuze smaragden. Elke steen is zorgvuldig geselecteerd op basis van helderheid, kleur en herkomst.

Het kloppend hart van Velvet Haute Joaillerie modellen bestaat uit het RD821 manufactuur uurwerk dat tikt met een frequentie van 4 Hz en beschikt over een gangreserve van 48 uur. Evenals alle horloges van Roger Dubuis is het uurwerk voorzien van het Zegel van Geneve, een in de Haute Horlogerie zeer begeerd kwaliteitslabel. Alle modellen worden om de pols gedragen door middel van een subtiele Haute Couture band van gesatineerde stof.

Zie ook www.rogerdubuis.com

Roger Dubuis Velvet Haute Joaillerie

Roger Dubuis Velvet Haute Joaillerie

Roger Dubuis Velvet Haute Joaillerie

Pin It on Pinterest

Share This