18 oktober 2012 | Afgelopen weekend vond de Lifestyle Fair plaats in de Westergasfabriek te Amsterdam. Tijdens de besloten VIP Night op zaterdagavond 13 oktober, waarbij onder andere (ex)profvoetballers, prominenten uit de voetballerij en celebrities aanwezig waren, vond de uitreiking van de Life After Football Award 2012 plaats.

Die avond reikte Frank de Boer de Life After Football Award 2012 uit aan Ruud Gullit, die de prijs door een onafhankelijke jury kreeg toegekend vanwege zijn indrukwekkende carrière als voetballer en zijn bijdrage aan de voetballerij en sport in Nederland.

Als onderdeel van deze award overhandigde Robert Pennartz, directeur Roger Dubuis een bijzonder Roger Dubuis horloge aan Ruud Gullit: La Monégasque.

De voormalige topvoetballer en trainer is een groot horlogeliefhebber en is al bekend met het horlogemerk vanuit zijn voetbalperiode bij AC Milan. Ruud Gullit was dan ook in z’n nopjes met dit unieke klokje en heeft “La Monégasque” met trots in ontvangst genomen.

© Amaury Miller/Roger Dubuis – vlnr Dustin Huisman (Gassan), Robert Pennartz en Ruud Gullit

Roger Dubuis voelt zich op veel gebieden verbonden met de succesvolle oud-topvoetballer. Evenals Ruud Gullit heeft het Zwitserse horlogehuis namelijk ook een bijzondere drive en passie om met niets minder genoegen te nemen dan kwaliteit en topprestaties.

Bovendien, Ruud Gullit mag dan een bijzondere persoonlijkheid zijn, dat geldt feitelijk evenzo voor Roger Dubuis. De (relatief korte) historie van Roger Dubuis is vooral een succes story. Het in 1995 opgerichte horlogehuis was het gevolg van een ontmoeting tussen een zeer getalenteerde horlogemaker, Roger Dubuis, en een eigenzinnige en creatieve ontwerper én ondernemer, Carlos Dias. Het eigenzinnige merk zette de horlogewereld snel op zijn kop met atypische horloges, die een perfecte balans vormen tussen traditioneel vakmanschap der haute horlogerie en avant-gardistisch design.

Alle uurwerken van Roger Dubuis dragen het prestigieuze Poinçon de Genève, het allerhoogst haalbare kwaliteitsstempel in de Zwitserse horlogemakerij. Dit keurmerk garandeert dat het mechanische loopwerk volledig met de hand is vervaardigd. Roger Dubuis is het enige horlogehuis dat 100% van zijn horloges conform deze criteria maakt.

Pin It on Pinterest

Share This