Er zijn diverse horlogemerken die sportevenemente sponsoren. Denk aan Blancpain (GT series), IWC (Volvo Ocean Race), Longines (paardensport), Omega (Official timekeeper Olympische Spelen) en Rolex (o.a. Formule 1, Wimbledon, U.S. Open).

 

Breitling Racing Team© Breitling

Ook Breitling laat zich op dit punt niet onbetuigd middels Red Bull Air Race, waaraan het merk ook deelneemt met het Breitling Racing Team. Dit team heeft onlangs een nieuwkomer verwelkomd in de persoon van Mika Brageot. Mika is een jonge Franse Piloot (geboren in 1987) die met zijn high performance Skyracer de kleuren van Breitling zal verdedigen in de Red Bull Air Race World Championship.

Breitling Racing Team© Breitling

 

Mika neemt het roer over van de Brit Nigel Lamb die het na acht seizoenen – waarin hij in 2014 de Red Bull Air Race World Championship op zijn naam schreef – voor gezien houdt in het racen in de MXS-R “Skyracer”.

 

Breitling Racing Team© Breitling

Om de nieuwe start van Mika in de Skyracer te markeren is “zijn” Skyracer volledig herschilderd met een origineel en gedurfd “militair” ontwerp, dat zowel voor een verrassing in de lucht als op de grond moet verzorgen. Uiteraard voorzien van de naam “Breitling” in XXL-formaat: niet te missen.

 

Breitling Racing Team© Breitling | Mika Brageot en zijn MXS-R “Skyracer”

Red Bull Air Racing World Championship: Spektakel verzekerd! Mika Brageot en zijn Skyracer zijn er helemaal klaar voor.

 

Pin It on Pinterest

Share This