15 oktober 2013 | Onder het motto ‘Vier Oud & Nieuw in stijl (en op tijd) – waar je ook bent’ presenteert het Zwitserse horlogehuis Rado de HyperChrome UTC.

Rado HyperChrome UTC | allesoverhorloges.nl

Volgens Rado is Oud & Nieuw het perfecte moment om thuis feest te vieren met vrienden en familie, of om naar nieuwe en opwindende bestemmingen te reizen om daar het nieuwe jaar in te luiden. Waar je ook besluit Oud en Nieuw te vieren, de Rado HyperChrome UTC is de ultieme reisgenoot. En omdat de UTC tegelijkertijd twee verschillende tijdzones aangeeft, kun je Oud en Nieuw vieren waar je ook bent, zonder de jaarwisseling thuis te missen.

Overigens is de HyperChrome UTC ook te gebruiken als u ‘gewoon’ op reis gaat naar een bestemming die buiten uw gebruikelijke tijdzone ligt. Of als u een familielid, vriend(in) of businesspartner wilt bellen die zich in een andere tijdzone bevindt en hem of haar liever niet op onmogelijke tijden uit bed belt…

Rado HyperChrome UTC | allesoverhorloges.nl

De Rado HyperChrome UTC is niet alleen praktisch, het horloge heeft ook de voordelen van een hightech keramische kast met de baanbrekende Rado monobloc constructie. Hierdoor is de drager verzekerd van lichtgewicht en krasvast comfort, waardoor het horloge een plezierige reisgenoot is. Drie van de vier modellen zijn voorzien van kasten van plasma hightech keramiek dat zorgt voor een opvallende en mysterieuze metaalglans.

Rado HyperChrome UTC | allesoverhorloges.nl

De kast heeft een diamater van 42 mm. Op de wijzerplaat zijn naast de uren, minuten centrale seconde ook de datum en de 2e tijd (UTC) afleesbaar. De transparante kastbodem biedt goed zicht op het mechaniek en de rotor van het automatische uurwerk.

Rado HyperChrome UTC | allesoverhorloges.nl

Plasma hightech keramiek zorgt voor een opvallende en mysterieuze metaalglans, zonder dat er metaal gebruikt wordt. Het gepatenteerde proces plasma carbonisering is exclusief voor Rado en mag een moderne vorm van alchemie genoemd worden. Gassen die op 20.000 ̊C worden geactiveerd, wijzigen de samenstelling van het hightech keramiek zonder de essentiële eigenschappen te veranderen. Alleen de oppervlaktekleur van het keramiek verandert in een metaalachtige warmgrijze kleur. Een laag die niet vervaagt met de tijd, in tegendeel het behoudt nog jarenlang zijn natuurlijke krasvastheid.

De adviesprijzen van de Rado HyperChrome UTC beginnen bij € 2.840,-.

Zie ook www.rado.com

 

Rado HyperChrome UTC | allesoverhorloges.nl

 

Rado HyperChrome UTC | allesoverhorloges.nl

Pin It on Pinterest

Share This