29 september 2012 | Het gerenommeerde Zwitserse horlogehuis Vacheron Constantin, het oudste horlogemerk ter wereld, lanceert de Patrimony Traditionnelle automatic. De nieuwe Patrimony Traditionnelle automatic is een slank, ultra dun automatisch horloge in klassieke snit.

De 18 karaat rosé gouden horlogekast met een diameter van 41 mm omlijst een opaline wijzerplaat met rosé gouden uurmarkeringen. Ook de uur- en minutenwijzer zijn rosé goud. Het kloppend hart bestaat uit een ultra dun manufactuur uurwerk kaliber 1120 dat tikt met een frequentie van 2,75 Hz (19.800 bewegingen per uur).

De gladde oppervlakten van het uurwerk zijn voorzien van een Côtes de Genève-motief. Daarnaast draagt dit horloge het prestigieuze Poinçon de Genève, een uniek kenmerk van kwaliteit in de Zwitserse Haute Horlogerie. De transparante kastbodem geeft u de mogelijkheid het ultra dunne uurwerk te bewonderen. De Patrimony Traditionnelle wordt om de pols gedragen door een kastanjebruine lederen band voorzien van een rosé gouden gesp-sluiting voorzien van een gepolijst Maltezer kruis. Het horloge is waterbestendig tot ca. 30 meter onder water.

Zie voor meer informatie ook www.vacheron-constantin.com.

Pin It on Pinterest

Share This