21-4-2012 | Afgelopen donderdag maakten Ulysse Nardin en ochs und junior bekend dat zij hun onderlinge samenwerking willen intensiveren en een partnership met elkaar zijn aangegaan. Deze financiële investering van Ulysse Nardin volgt op de première van de nieuwe ochs und junior bedrijfslocatie aan de Zürcherstrasse in Luzern, Zwitserland.

De deelname van Ulysse Nardin in ochs und junior maakt deel uit van een lange-termijn strategie en richt zich in de eerste plaats op een ​​sterkere synergie tussen de twee bedrijven. Daarnaast dient deze deelneming de relatie met Ludwig Oechslin en Ulysse Nardin te bestendigen voor de periode na zijn ontslag als conservator en directeur van het Musee International d’Horlogerie in 2014. Professor Ludwig Oechslin heeft jarenlang uurwerken ontworpen voor Ulysse Nardin.

Op Baselworld 2012 introduceerde Ulysse Nardin de Marine Chronometer Manufacture met een in eigen huis bedacht en ontwikkelde UN-118 kaliber. Het ligt in de lijn der verwachting dat ochs und junior dit manufactuur uurwerk zal gaan gebruiken bij komende samenwerkingsprojecten met Ulysse Nardin.

Pin It on Pinterest

Share This