5 februari 2014 | Bremont Watch Company kondigde onlangs aan een partnership aan te gaan met Boeing, ’s werelds grootste luchtvaartfabrikant.

Dit partnership is bedoeld voor de ontwikkeling van een nieuwe collectie mechanische uurwerken waarin de buitengewone expertise van Boeing in de lucht- en ruimtevaart-technologie zal worden verkend. Tezamen met het track record van Bremont op het gebied van het ontwikkelen van chronometers beloofd dat veel goeds voor horlogeliefhebbers. Zo zijn er plannen om horloges uit te rusten met onderdelen van vliegtuigen van Boeing. Daarnaast zal dit partnership ook worden gebruikt om Boeings 100-jarig bestaan (medio 2016) te herdenken.

Partnership Bremont & Boeing | allesoverhorloges.nl

Boeing heeft Bremont uitgebreide toegang verleend tot haar materiaal- en fabricagetechnologie op het Advanced Manufacturing Research Centre gevestigd te Sheffield (Engeland) als tot het historische archiefmateriaal van Boeing.

Met haar banden met de luchtvaart en haar diepe respect voor de ruimtevaart is het Bremont wel toevertrouwd een horlogelijn te ontwikkelen waarin het partnership met Boeing ten volle tot uitdrukking komt. Commerciële en militaire piloten wereldwijd zijn bekend met Bremont horloges, die worden geassocieerd met Boeing vliegtuigen, zoals de B-52 Stratofortress , C-17 Globemaster III en CH-47 Chinook , evenals militaire eskaders, waaronder de 3e Regiment Army Air Corp van het Britse leger, US Navy Strike Fighter Squadron 81, Special Forces VS en het VK en de Royal Australian Navy en Royal Australian Air Force.

Partnership Bremont & Boeing | allesoverhorloges.nl

In de loop van dit jaar zal het tipje van de sluier verder worden opgelicht… allesoverhorloges.nl zal u (uiteraard) op de hoogte houden.

Zie ook www.bremont.com

Pin It on Pinterest

Share This