Parmigiani Fleurier Bugatti Aérolithe Performance

De Bugatti Aérolithe werd in 1935 gepresenteerd. De lichtgewicht auto was ontworpen door Jean Bugatti, zoon van Ettore Bugatti. Voor de aerodynamische carrosserie werd een legering van magnesium en aluminium toegepast. Het Zwitserse horlogehuis Parmigiani Fleurier presenteert als partner van het automerk een nieuw, high-tech Bugatti model.

Parmigiani Fleurier Bugatti Aérolithe Performance

De kast van de Bugatti Aérolithe Performance is geheel vervaardigd van titanium en 41 mm groot. Met behulp van lasertechnologie is op de tussenring een omgekeerd ‘diamond point’ patroon aangebracht. De markante lugs weerspiegelen het design van de legendarische auto.

Voor de wijzerplaat en indicaties heeft Parmigiani Fleurier zich laten inspireren door de uitzonderlijke prestaties van hedendaagse Bugatti’s. Ook voor de afwerking zijn lasers gebruikt. De zwart kalfslederen band refereert aan het reliëf patroon van de autozitting.

Parmigiani Fleurier

De Bugatti Aérolithe Performance is uitgerust met het automatische PF335 kaliber. Het manufactuur uurwerk is voorzien van een fly-back chronograaf, dubbele tachymeter (kilometers en miles per uur) en datumaanduiding. Het uurwerk heeft een gangreserve van 50 uur.

Parmigiani Fleurier Aérolithe Performance | Alles over Horloges

De adviesprijs van de Parmigiani Fleurier Bugatti Aérolithe Performance bedraagt € 20.800,-

Zie voor meer informatie Parmigiani Fleurier.

Pin It on Pinterest

Share This