11-6-2012 | Dit najaar zal voor de 23e keer een film van James Bond in premiere gaan onder de titel “SKYFALL”. In deze editie zal Daniel Craig wederom de rol van ‘s-werelds meest bekende en favoriete geheim agent 007 vertolken. Dit jaar “bestaat” James Bond overigens 50 jaar.

Net als in de zes voorgaande filmedities zal James Bond ook nu weer een Omega Seamaster dragen, en wel de Seamaster Planet Ocean 600M. Om deze zevende ondersteunende rol in een Bond-film te vieren lanceert Omega de Omega Seamaster Planet Ocean 600M “SKYFALL” Limited Edition.

Zoals het een Seamaster betaamt is dit horloge uiteraard geschikt om elk avontuur onder water het hoofd te bieden. Het horloge is uitgerust met een uni-directioneel draaibare bezel, een heliumventiel en is tot 600 meter waterdicht. De horlogekast is van geborsteld en gepolijst roestvrij staal en heeft een diameter van 42 mm. De roterende bezel onderscheidt zich met een zwart keramische ring met een chroom-nitride duikschaal.

Zowel de uur-indexen op de mat gestructureerde zwarte wijzerplaat als de wijzers zijn bekleed met wit SuperLumiNova, die in het donker blauw opkleuren. Om het voor de duikers mogelijk te maken om in een oogopslag hun verstreken tijd onder water af te lezen, lichten de minutenwijzer en de stip op de bezel op in afwijkend groen.

Op de zwarte wijzerplaat is op 3 uur de datum zichtbaar en de 7-uurs index bestaat uit het 007-logo. Het kloppend hart van de Seamaster Planet Ocean 600M SKYFALL Limited Edition bestaat uit het nieuwe omega’s Co-Axial kaliber 8507. De transparante kastbodem biedt zicht op de rotor van het automatische uurwerk waarop “SKYFALL 007” is gegraveerd.

De Seamaster Planet Ocean 600M SKYFALL wordt geproduceerd in een beperkte oplage van 5.007 stuks en wordt geleverd in een speciale presentatiebox.

Zie voor meer informatie www.omegawatches.com.

 

Pin It on Pinterest

Share This