25-5-2012 | Rado is dit jaar de officiële tijdwaarnemer van de Aegon Championships, het grastennis toernooi dat volgens de traditie vlak voor het fameuze Wimbledon wordt gespeeld op The Queen’s Club in Londen. The Queen’s Club was het eerste multi-purpose sportcomplex in de wereld en had Koningin Victoria als de eerste beschermheer.

De Aegon Championships is het een-na oudste grastennis toernooi in de wereld en maakt deel uit van de ATP world Tour. Voor de meeste spelers geldt dit toernooi als de ideale voorbereiding op Wimbledon, het toernooi der toernooien.

De Rado D-Star 200 is dit jaar het toernooi horloge. De D-Star 200 stamt af van de Rado DiaStar, het eerste krasvaste horloge dat werd gelanceerd in 1962. Het automatische horloge heeft een roestvrijstalen kast. Het saffierglas is voorzien van een vergrootglas voor de datum.

Rado noemt de horlogekast ook wel een optische illusie, want de horlogekast lijkt rond maar is in werkelijkheid ovaal. Het saffierglas wordt omsloten door een blauwe bezel, die weer goed aansluit bij de blauwe wijzerplaat waarop naast uren, minuten en seconden op drie uur ook de datum afleesbaar is.

Het horloge is tot 200 meter waterdicht.

Zie voor meer informatie www.rado.com.

Pin It on Pinterest

Share This