Vacheron Constantin Overseas

Het Zwitserse horlogehuis Vacheron Constantin pakt uit met 6 nieuwe modellen binnen de Overseas collectie die in verschillende diameters wordt uitgegeven.

Vacheron Constantin brengt 2 nieuwe versies uit in roestvrij staal met een diameter van 37 mm die uitgerust zijn met een blauwe of roze wijzerplaat, waarop naast uren en minuten ook de kleine seconde (op 9 uur) is af te lezen. Het kloppend hart bestaat uit manufactuur kaliber 5300. Deze modellen worden om de pols gedragen met een roestvrij stalen armband, maar er wordt ook een horlogeband in rubber en alligator leder geleverd.

Vacheron Constantin Overseas

Naast de (geheel) roestvrij stalen modellen zijn er ook vier modellen in roestvrijstaal met een 18 karaat rosé gouden bezel. Twee van die bicolor modellen hebben evenals hun geheel stalen broers eveneens eens een diameter van 37 mm. Beide modellen zijn uitgerust met een zilverkleurige wijzerplaat waarop de uren, minuten en kleine seconde op 9 uur is af te lezen.

Vacheron Constantin Overseas

Een van deze bicolormodellen heeft een 18 karaat rosé gouden bezel met daarin 84 geslepen diamanten. Ook van deze horloges is het kloppend hart het manufacture kaliber 5300. De horloges worden om de pols gedragen door een rubber of alligator lederen band.

Vacheron Constantin Overseas Chronograph

De andere twee bicolormodellen kennen meer onderlinge afwijkingen. Zo beschikt het chronograaf model over een roestvrij stalen horlogekast met een diameter van 42,5 mm. Het kloppend hart van de chronograaf is het automatische manufactuur uurwerk kaliber 5200. De rotor van de automaat is in de vorm van het Maltezer kruis, het logo van Vacheron Constantin. Het uurwerk is uitgerust met een dubbele veertrommel en beschikt over een gangreserve van 50 uur.

Vacheron Constantin Overseas

Het andere bicolormodel heeft een roestvrij stalen horlogekast met een diameter van 41 mm. Op de zilverkleurige wijzerplaat zijn naast de uren, minuten en centrale seconde ook de datum (op 3 uur) afleesbaar. Het kloppend hart bestaat uit manufactuur kaliber 5100. Beide modellen worden om de pols gedragen door een rubberen of bruine alligator lederen band.

Zie voor meer informatie Vacheron Constantin.

Pin It on Pinterest

Share This