19-6-2012 | Na eerder eind april van dit jaar het vlaggenschip onder de boetieken van IWC te hebben geopend, nestelt IWC Schaffhausen zich nu ook in Parijs, de luxe mode hoofdstad van de wereld.

De nieuwe boetiek beslaat twee verdiepingen en is gevestigd in het centrum van de prestigieuze Rue de La Paix. Gelegen tussen de welbekende Place Vendôme en de majestueuze opera Palais Garnier, is de Rue de la Paix ​​hét embleem van Franse luxe. En daarmee de ideale plek voor een luxe horlogemerk als IWC. Gesitueerd op nummer 15 maakt IWC naam voor zichzelf en trakteert bezoekers op een fascinerende reis door de lucht en de zee met haar veelzijdige horlogecollectie.

De boetiek is ontworpen door IWC’s eigen architecten en is gebaseerd op de fundamentele waarden van IWC. Klanten worden verwelkomt in een moderne ruimte die de filosofie van IWC uitdraagt. De gevleugelde uitspraak “Voetbal is oorlog” mag waar zijn, in de boetiek tracht men een andere combinatie tot volle wasdom te laten komen: “horloge is emotie”. Aan de showroom zal het niet liggen, immers een universum bestaande uit chroom, geborsteld metaal en hout. Bij de entree wordt uw blik gevangen door een centraal geplaatste display die de IWC mijlpalen in de Haute Horlogerie weergeeft. Zoals de tourbillon, de minute repeater en de perpetual calendar maar ook de skeleton masterpieces.

De boetiek nodigt bezoekers uit voor een reis naar de verschillende modellijnen met elk hun eigen, unieke decor. Tijdens de reis kunnen bezoekers afreizen naar de Portuguese, Pilot’s Watch, Da Vinci, Aquatimer, Ingenieur en Portofino collectie en hun fascinerende geschiedenis “ervaren”. De mezzanine verdieping biedt een spectaculair uitzicht op de gehele horlogecollectie. “We zijn er trots op om met onze eigen IWC boetiek aanwezig te zijn in Parijs en zien ernaar uit om horlogeliefhebbers te verwelkomen op deze prachtige locatie”, aldus Georges Kern, CEO van IWC Schaffhausen.

Als u naar Parijs gaat mag een bezoekje aan de IWC boetiek eigenlijk niet ontbreken.

IWC boutique Paris
15, rue de la Paix
75002 Parijs
Telefoon +33 (0)1 58 18 14 98

 

Pin It on Pinterest

Share This