6-4-2012 | Het in 1853 opgerichte Zwitserse horlogemerk Tissot is officiële tijdwaarnemer en partner van diverse sportevenementen, waar onder de MotoGP.

Tissot T-Race Nicky Hayden Limited Edition 2012

De MotoGP 2012 belooft een spannend seizoen voor Nicky Hayden, de MotoGP wereldkampioen 2006. Dat inspireerde Tissot voor de uitgave van deze limited edition quartz chronograaf met GMT-functie, waarvan de kastbodem is voorzien van Nicky Hayden’s racenummer 69. Daarnaast draagt het horloge de rood/witte kleuren van Nicky’s team. Dit horloge wordt uitgebracht in een gelimiteerde oplage van 4.999 stuks en wordt geleverd in een stijlvolle geschenkverpakking in de vorm van Nicky Hayden’s helm.

Tissot T-Race Thomas Lüthi Limited Edition 2012

De andere limited edition quartz chronograaf wordt uitgevoerd in de kleuren zwart zilver en geel. Op de kastbodem is Thomas Lüthi’s racenummer 12 gegraveerd en wordt eveneens geleverd in een stijlvolle geschenkverpakking in de vorm van Thomas Lüthi’s helm, maar dan in een gelimiteerde oplage van 999 stuks.

Zie voor meer informatie www.tissot.ch.

De MotoGP is een jaarlijks terugkerend evenement waarin diverse motorracers met elkaar strijden om de titel wereldkampioen.

De MotoGP geniet een stijgende populariteit. De finale van 2011 was spannend met Casey Stoner als wereldkampioen MotoGP 2011. Met een historisch tintje omdat hij geldt als de allerlaatste wereldkampioen van de 800cc klasse.
Ook 2012 beloofd weer een spannend seizoen met veel kansen en verrassingen. Maar nu op 1.000cc motoren. Tissot presenteert zichzelf als “Innovaters by tradition” en vanwege haar officiële rol bij MotoGP brengt Tissot twee limited editions uit.

Pin It on Pinterest

Share This