13 mei 2013 | Het van origine Italiaanse horlogehuis Officine Panerai presenteert het eerste model van de Luminor 1950 3 Days Automatic met een horlogekast van 42 mm in combinatie met een witte wijzerplaat.

Panerai Luminor 1950 3 Days Automatic[/image] De roestvrij stalen kast met een diameter van van 42 mm heeft uiteraard de voor Panerai kenmerkende vorm inclusief de via een hendel vergrendelde kroon. De transparante, saffierglazen kastbodem biedt zicht op het volledig in eigen huis ontwikkelde en geproduceerde kaliber P.9000 dat is uitgerust met een Incabloc schokdemper. Dit automatische manufactuur uurwerk tikt met een frequentie van 4 Hertz (28.800 a/h) en beschikt over een gangreserve van 3 dagen.

De via een hendel vergrendelde kroon garandeert een waterbestendigheid tot een diepte van 10 atmosfeer. Op de witte wijzerplaat, voorzien van Arabische cijfers, zijn de uren, minuten, datum (op 3 uur) en kleine seconde (op 9 uur) afleesbaar. De uurindexen en de wijzers zijn voorzien van superluminova voor een optimale afleesbaarheid in het donker (of onder water).

De Panerai Luminor 1950 3 Days Automatic (ref. PAM00523) wordt om de pols gedragen met een bruin alligatorlederen band voorzien van een geborsteld stalen gesp-sluiting. Het horloge wordt geleverd met speciaal gereedschap voor het vervangen van de horlogeband.
Panerai Luminor 1950 3 Days Automatic

Zie ook www.panerai.com.
Panerai Luminor 1950 3 Days Automatic

Pin It on Pinterest

Share This