27-6-2012 | La Neuveville, een middeleeuwse stad aan het meer van Biel, viert dit jaar haar 700-jarig bestaan. Gelegen aan de rand van het bekende “Watch Valley” in de Jura, een Zwitserse horlogeregio bij uitstek, is La Neuveville ook “the home and DNA” van het Zwitserse horlogehuis RSW.

Als eerbetoon aan deze belangrijke verjaardag van de stad waar RSW haar domicile heeft, bracht het merk vorige maand al een speciale horlogecollectie uit: La Neuveville.

Dinsdag 5 juni jl. introduceerde RSW een limited edition binnen de La Neuveville-collectie met een gelimiteerde en genummerde oplage van 700 stuks, die zij enkele dagen later met enige trots aan het publiek en de inwoners van Neuveville presenteerde.

Het officiële horloge voor de verjaardag van «La Neuveville» is uitgerust met een automatisch uurwerk (ETA 2824-2, caliber 111/2) met een tikgetal van 28.800 (4Hz). De grijze wijzerplaat is uitgerust met het wapen van de stad La Neuveville. Naast uren, minuten en seconde geeft het horloge ook de datum weer. Het mechanische uurwerk is voorzien van de inmiddels beroemde gepatenteerde kroon sluiting.

Zie voor meer informatie www.rsw.com.

Pin It on Pinterest

Share This