9-2-2012 | Reeds voor de 6e keer presenteert IWC een speciaal horloge voor de Laureus Sport for Good Foundation.

IWC is partner van deze mondiaal opererende stichting die de kracht en positieve uitstraling van sport aanwendt voor het aanpakken van maatschappelijke problemen. De limited edition van de Portofino Chronograph, in het karakteristieke Laureus-blauw, symboliseert voor minder bedeelde kinderen en jongeren over de hele wereld de hoop op een betere toekomst.

Laureus World Sports Awards 2012
Het nieuwe horloge is op 6 februari gelanceerd tegelijk met de uitreiking van de prestigieuze Laureus World Sports Awards 2012. Door een internationale jury van 47 oud-topsporters werden tennisser Novak Djokovic, atlete Vivian Cheruiyot en FC Barcelona verkozen tot respectievelijk sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar.

Limited edition horloge
De IWC Portofino Chronograph Edition Laureus Sport for Good Foundation is uitgebracht in een gelimiteerde oplage van 2.500 exemplaren. De limited edition heeft een stalen kast van 42 mm, een karakteristieke Laureus-blauwe wijzerplaat, een stopwatch en een blauw alligator leren band. De achterkant van de Portofino is voorzien van een gravure die is gebaseerd op de winnende tekening van de 7-jarige Kumara Wadu Parami Apsara uit Sri Lanka. Een deel van de opbrengst uit de verkoop van de horloges gaat naar de Laureus Sport for Good Foundation. De Portofino Chronograph limited edition is verkrijgbaar voor € 5.600,-.

Zie voor meer informatie www.iwc.com.

 

Pin It on Pinterest

Share This