12 december 2012 | Het Zwitserse horlogehuis Marvin lanceert deze maand 88 horloges met daarop de afbeelding van haar Superheld, die is geïnspireerd op een advertentie van het merk uit de jaren 1950 die Marvin in haar archieven had ontdekt. Marvin zal de “Superhero” vanaf nu elk jaar een nieuwe limited edition in 88 stuks uitbrengen.

Voor de allereerste editie van dit spannende horloge-avontuur heeft Marvin samengewerkt met Fratellowatches, ‘s-werelds eerste weblog over horloges. Fratellowatches en Marvin hebben elkaar de afgelopen jaren een paar keer ontmoet tijdens diverse edities van Baselworld en volgen elkaar sindsdien met grote belangstelling. De combinatie van een invloedrijke blog en de fabrikant van betaalbare luxe horloges heeft geleid tot het ontwerp van een mechanisch horloge met een Superheld.

Iedereen heeft behoefte aan een Superheld in zijn leven. Voor sommige is het misschien James Bond, voor anderen een stripfiguur en voor weer anderen is het nog steeds hun vader of moeder. Helden zijn de perfecte manier om je af te leiden van de (harde) realiteit van het dagelijks leven en weg te dromen naar een betere plaats of omgeving, waar de misdaad met succes wordt bestreden en het goede altijd het kwade overwint. Met dit Superhero horloge heeft u in elk geval elke dag een held aan uw zijde!

Veiling voor KiKa
Een van de 88 Marvin-Fratellowatches zal worden geveild voor een goed doel. De opbrengst van de veiling van dit horloge zal worden gedoneerd aan de Nederlandse Stichting KiKa. Kika staat voor Kinderen Kankervrij en werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Ultiem doel is onderzoek naar een totaal geneesmiddel voor kanker, pijnbestrijding en de juiste begeleiding voor kinderen (en hun ouders) die met deze vreselijke ziekte moeten leven. Binnenkort komt meer informatie over de veiling beschikbaar.

Details Superhero
Een roestvrijstalen kast voorzien van zwarte PVD-coating met een diameter van 42 x 42 mm fungeert als maatpak voor de Superhero. Daarbinnen tikt een automatische Sellita SW200 uurwerk dat beschikt over een gangreserve van 38 uur. Achter het antireflecterende saffierglas is de zwarte wijzerplaat zichtbaar die is voorzien van een rode ring. Op 6 uur prijkt een afbeelding van een trotse held en verder zijn de uren, minuten en seconden afleesbaar. Het horloge wordt om de pols gedragen door een zwart lederen band voorzien van rood stiksel. Het horloge is waterdicht tot 50 ATM (50 meter) en de garantietermijn bedraagt 2 jaar.

De Marvin-Fratellowatches Superhero wordt geleverd in een fraaie presentatiebox met 2 bijpassende manchetknopen. De oplage is gelimiteerd tot 88 stuks (waarvan er 1 geveild wordt).
De adviesprijs bedraagt € 990,-.

Zie voor meer informatie www.marvinwatches.com of www.fratellowatches.com.

Pin It on Pinterest

Share This