24 september 2012 | De Jazzmaster Auto Chrono is een nieuw horloge binnen de collectie van Hamilton, het Amerikaans-Zwitserse horlogehuis dat dit jaar zijn 120 jarig bestaan viert.

De Hamilton Jazzmaster Auto Chrono is uitgerust met het recent ontwikkelde kaliber H-21. Kaliber H-21 is een doorontwikkeling van het welbekende mechanische Valjoux 7750-uurwerk. Dit automatische chronograafuurwerk heeft een gangreserve van 60 uur en tikt in een roestvrij stalen horlogekast met een diameter van 42 mm.

De wijzerplaat is voorzien van het zogenaamde “Clous de Paris“-motief en kan naar keuze in zwart of zilver worden uitgevoerd. Naast de uren, minuten en kleine seconde (op 9 uur) zijn ook de uren en minuten van de chronograaf afleesbaar op respectievelijk 6 en 12 uur en de verstreken seconden worden weergegeven door de centrale secondewijzer. Op 4 uur is de datum gepositioneerd. Het horloge kan naar keuze worden uitgevoerd met een krokodillederen band (bruin of zwart) of een roestvrijstalen band. Het horloge is waterbestendig tot 100 meter onder water.

De Hamilton Jazzmaster Auto Chrono is verkrijgbaar vanaf € 1.345,-. Zie voor meer informatie ook www.hamiltonwatch.com.

Pin It on Pinterest

Share This