21-5-2012 | Afgelopen donderdag 17 mei was Aartsbisschop en Nobelprijswinnaar Desmond Tutu in Los Angeles voor een openbaar gesprek met auteur Robert V. Taylor met als thema: “Hoe word je gelukkig, Change the World en omarm een nieuwe manier om mens te zijn.”

Meer dan 500 gasten woonden het evenement bij in Bing Auditorium LACMA in Los Angeles gevolgd met een receptie voor de gasten. Bij dit evenement was ook de Zwitserse manufactuur Girard-Perregaux aanwezig, niet alleen in hoedanigheid van eventsponsor maar zeker ook als supporter van de Desmond Tutu Peace Foundation.

Als eerbetoon aan zijn filantropische activiteiten wereldwijd schonk Girard-Perregaux een gegraveerd horloge uit de 1966 collectie aan Aartsbisschop Tutu. “Het voorbeeld in leiderschap dat Desmond Tutu tentoon spreidt door zijn inspanningen met de Desmond Tutu Peace Foundation verdient veel erkenning”, zegt Michele Sofisti, CEO van de Sowind Group waartoe Girard-Perregaux behoort. “In onze kinderen vinden we de hoop die nodig is om in een vreedzame wereld te leven. Met de activiteiten van de Desmond Tutu Peace Foundation wekt aartsbisschop Tutu in elk kind een gevoel van liefde en eenheid, die het hart raakt van een ieder die met deze kinderen in contact komt.

De Girard-Perregaux 1966 is uitgerust met een 38 mm rosé gouden kast, een zwarte alligator band en is uitgerust met een automatisch manufactuur uurwerk.

De Desmond Tutu Peace Foundation helpt mensen en samenlevingen een cultuur van vrede te creëren door het ontwikkelen van programma’s die zich richten op jonge mensen door het gebruik van nieuwe media en traditionele methoden.

Pin It on Pinterest

Share This