18 april 2013 | Wij hebben u al eerder bericht over de herstart van DuBois et fils. De oudste horlogefabrikant van Zwitserland had vorig jaar gekozen voor een crowdfunding campagne om de beoogde herstart te financieren. Deze voor de horlogerie ongebruikelijke manier van financieren bleek een ongekend succes. Inmiddels worden de eerste modellen uit de herencollectie door DuBois et fils reeds gemaakt.

Het is Dubois et fils evenwel niet ontgaan dat niet alleen heren de uitdaging zijn aangegaan om te beleggen in een vooraf ongewis avontuur, maar ook veel dames zich op dat front niet onbetuigd lieten. DuBois et fils is dan ook zeer in z’n nopjes met de enorme belangstelling van vele dames in elegante en hoogwaardige horloges.

Die belangstelling blijkt niet tevergeefs… DuBois et fils onthult via onderstaande teaser een glimpje van details van de nieuwe damescollectie. De dameshorloges worden gekenmerkt door een tijdloze elegantie, subtiele schoonheid en edele materialen als goud, diamanten en parelmoer.

DuBois et fils houdt de dames nog graag nieuwsgierig. Maar naast de videobeelden wil DuBois et fils al wel kwijt dat er drie damesmodellen in aantocht zijn met elk een gelimiteerde oplage van 33 stuks.

Zie ook www.duboisfils.ch.

Pin It on Pinterest

Share This