5-4-2012 | Girard-Perregaux heeft de afgelopen maand al de nodige uurwerken gepresenteerd, en introduceert nu een nieuwe 1966 chronograaf. Dankzij de uitvoering en kwalitatieve afwerking behoort de 1966 tot een gewilde lijn van Girard-Perregaux.

De 1966 chronograaf is op verzoek van klanten voorzien van een nieuwe, grotere diameter van 42 mm. De grotere diameter komt niet alleen de leesbaarheid van de wijzerplaat ten goede, maar maakt ook het meten van kortere perioden mogelijk op de Tachymeter. Het uurwerk is gehuisvest in een rosé gouden kast en heeft een verzilverde wijzerplaat. De chronograaf meters zijn gesitueerd op 3 uur en 9 uur, de datum is afleesbaar op 6 uur.

Op de rand van de wijzerplaat is een Tachymeter schaalverdeling afgebeeld. De wijzerplaat is voorzien van rosé gouden Arabische cijfers. Het kloppend hart wordt gevormd door het automatische Girard-Perregaux manufactuur uurwerk 3300-0057 met een tikgetal van 28.800. De glazen kastbodem geeft goed zicht op het mechaniek en de rosé gouden rotor die is voorzien van een Côtes de Genève decoratie.

Zie voor meer informatie: www.girard-perregaux.com.

Pin It on Pinterest

Share This