24-3-2012 | Op 11 april 2012 organiseert Christie’s, het oudste veilinghuis ter wereld, voor de derde keer de “Green Auction”. De Green Auction is een wereldwijde samenwerking van individuen, organisaties en bedrijven tot bescherming en behoud van het milieu en onze aarde.

Deze met sterren bezaaide beurs zal naar verwachting miljoenen dollars opbrengsten voor vier van ’s werelds grootste ecologische non-profitorganisaties: Oceana, Conservation International (CI), Central Park Conservancy (CPC) en de Natural Resources Defense Council (NRDC). In elk van deze organisatie staan waterprojecten in het bijzonder centraal. Girard-Perregaux steunt deze jaarlijkse veiling sinds de start in 2010, omdat Girard-Perregaux het belang van het behoud van onze natuurlijke waterbronnen wil aanmoedigen en ondersteunen.

Sea Hawk Green Auction 2012
Speciaal voor deze jaarlijkse Green Auction van Christie’s heeft Girard-Perregaux een uniek uurwerk gecreeërd en ter veiling aangeboden om daarmee het behoud van onze waterbronnen te ondersteunen: de Sea Hawk “Green Auction 2012”.

De speciale Sea Hawk is uitgerust met een 44 mm kast van staal en rubber en herbergt een Girard-Perregaux automatisch manufactuur uurwerk dat is voorzien van een gangreserve indicator (ca. 46 uur) en is waterdicht tot 1.000 meter.

Pin It on Pinterest

Share This