27 september 2012 | Toegegeven, allesoverhorloges.nl richt zich bijna uitsluitend op mechanische horloges. Maar soms komen er bepaalde quartz horloges voorbij die het nader belichten zonder meer waard zijn. De Approach S3 van Garmin behoort tot die categorie.

Garmin is marktleider op het gebied van navigatie- en communicatiesystemen. De naam Garmin zal bij de meeste lezers bekend zijn als producent van navigatiesystemen voor de auto. Maar daarnaast speelt de GPS-technologie van Garmin ook een grote rol in de luchtvaart, marine en watersport. Bovendien is GPS-techniek ook buitengemeen handig voor outdoorsporten, zoals golf.

Hoeveel meter nog naar de vlag?
De golfers onder ons komt deze vraag bekend voor. Zeg nou zelf, soms is het tijdens het lopen van een hole niet eenvoudig te bepalen hoeveel meter de bal nog moet worden geslagen naar de green. En 150 of 100 meter afstand tot de green maakt wel degelijk wat uit. Met het Garmin® Approach™ S3 golfhorloge is dat ongemakkelijke giswerk echt verleden tijd.

De Garmin Approach S3 is een waterbestendig touchscreen golfhorloge dat is voorzien van de GPS-coördinaten van 27.000 golfbanen over de hele wereld. In tijden van crisis handig om te weten: zonder abonnement of kosten! Voor Nederland zijn 267 golfbanen ingevoerd (stand: 27-09-2012) en u kunt nieuw toegevoegde golfbanen en/of wijzigingen gratis updaten.

Met behulp van GPS kan van de S3 worden afgelezen wat de afstand is van de bal tot voor, midden of achter de green. Buitengemeen handig is dat Green View u de ware vorm en lay-out van de green laat zien waarop u handmatig de vlag kunt verplaatsen naar de actuele stand van de dag. Daarnaast kunt u de afstanden tot doglegs bepalen en bovendien kunt u aanpasbare afstandspunten, zoals bunkers of waterhindernissen, vanaf elke plek op de baan invoeren en opslaan. Wat wil je nog meer?

“Feel good”-mode
Potlood vergeten om uw score in te vullen? Geen probleem, want de Approach S3 biedt digitale scorekaartopties voor individuele spelers. Tot de scorekaartopties behoren strokeplay en stableford, en u kunt scorekaarten opslaan, bekijken en afdrukken vanaf uw computer thuis. En als u de bal een keer héél goed hebt geraakt, kunt u met de meetfunctie precies bepalen over welke afstand u de bal heeft geslagen.

Ook voor dagelijks gebruik
Naast ideaal golfhulpmiddel biedt de Approach S3 de standaardfunctie van een horloge, dus is hij ook geschikt voor dagelijks gebruik. Daarnaast is het horloge nog uitgerust met een afstandsmeter dus als u naast golfen ook graag wandelt kunt u ook dan bijhouden hoe ver u heeft gelopen.

De Approach S3 is beschikbaar in 2 kleurencombinaties: wit met rode afwerking en zwart met grijze afwerking. Het touchscreen meet 2,5 x 2,5 cm en heeft een resolutie van 128 x 128 pixels. Het horloge is voorzien van een oplaadbare lithium-ion batterij. Volledig opgeladen is de S3 tot 8 uur te gebruiken als ideale golfmaat en tot 4 weken in de horlogefunctie.

Loop hier de perfecte ronde. De nieuwe Garmin Approach S3 heeft een adviesverkoopprijs van € 299,-.

Zie voor meer informatie over de Approach golf ook www.garmin.com.

Pin It on Pinterest

Share This