18 december 2012 | Het Zwitserse horlogehuis F.P.Journe opende begin deze maand een nieuwe boetiek in Miami. Het is inmiddels de 8e boetiek die het merk heeft geopend, na Genève, Parijs, New York, Boca Raton, Tokyo, Hong Kong en Beijing.

F.P.Journe is een Zwitserse manufactuur die precisie horloges maakt, die allen voorzien zijn van het motto van het merk: “Invenit et Fecit”, wat zoveel wil zeggen dat elk met de hand gemaakt horloge geheel in eigen huis is bedacht en gemaakt in het atelier in het centrum van Genève, Zwitserland. Door constante research en testen voor efficiëntie en precisie creëert het merk horloges van esthetische schoonheid en hoogstaande technische prestaties. De aangeboren drive voor innovatie heeft F.P.Joune wereldwijd talloze prijzen opgeleverd.

F.P.Journe is een manufactuur die zich beweegt op het kruisvlak van horloge maken als een industrie en creatie van horloges als kunst. Om die reden heeft het merk er voor gekozen om de boetiek te openen tussen de chique winkels van Bal Harbour Mall in Miami. François-Paul Journe was aanwezig bij de officiële opening.

De officiële opening bestond uit het doorknippen van een lint door Francois-Paul Journe in aanwezigheid van Amelie Lefevere, nieuwe CEO van F.P.Journe, Matthew Whitman Lazenby, eigenaar van het winkelcentrum, Richard Furnari, boetiek directeur en Pierre Halimi, directeur van F.P.Journe in de Verenigde Staten. De boetiek is smaakvol ontworpen door François-Paul Journe en is (uiteraard) in harmonie met het concept van de bestaande winkels. De prestige van een Haute Horlogerie merk past goed in een levendige en dynamische stad als Mimami, het nieuwe centrum van de kunstwereld en badend in eeuwige zonneschijn en beroemdheden.

De nieuwe boetiek in Miami stelt de bezoekers in de gelegenheid om kennis te maken met het merk en haar horloges te bewonderen in een elegante en ontspannen sfeer. De boetiek beschikt over een lounge, een bar en een bibliotheek waar horlogeverzamelaars en liefhebbers elkaar kunnen ontmoeten en hun gezamenlijke passie kunnen delen. Klanten kunnen genieten van de prachtige collectie F.P.Journe precisie chronometers, onder “toeziend oog” van grote zwart-wit foto’s van de Meester en zijn horlogemakers.

Als u in de buurt bent van Miami moet u zeker een bezoekje brengen aan de boetiek om speciale edities te ontdekken die speciaal worden gemaakt voor de F.P.Journe Boutiques.

F.P.Journe Boutique Miami
Bal Harbour Shops
9700 Collins Avenue
Bal Harbour, FL 33154 – USA
Tel +1-305-993 4747
balharbour@fpjourne.com
www.fpjourne.com

 

Pin It on Pinterest

Share This